Magyar Termék Nagydíj nyertes szoftver

Szeptember 5-én került sor a díjátadóra ünnepélyes keretek között az Országház Felsőházi termében, a Magyar Gazdaság Ünnepén, ahol összesen 54 cég 64 terméke, szolgáltatása érdemelte ki a 20. Magyar Termék Nagydíj Védjegy kitüntetést, a tanúsított minőség

Hazánk legrangosabb minősítő rendszere, a Magyar Termék Nagydíj Pályázat győzteseit 2017-ben 20. alkalommal hirdették ki, bizonyítva, hogy a minőség elismerése hagyománnyá vált. Az immár húsz esztendős objektív minősítési rendszer kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képvisel kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához.

Kiss Károlyné, a Magyar Termék Nagydíj Pályázati iroda ügyvezető igazgatója a Kiírók Tanácsa nevében az Országházban elmondott értékelő beszédében úgy fogalmazott: „Két évtized távlatában büszkén mondhatjuk el, hogy a díjat nyert pályázók szinte kivétel nélkül olyan alapelvek mentén tevékenykednek, melyek nem csak a hosszú távú sikeres működés előfeltételei, hanem annak állandó minőségéről és fenntarthatóságáról is gondoskodnak.”

Rendkívül nagy elismerés számunkra, hogy Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet nyertünk az Esélyt az oktatásban! fejlesztő szoftverrel. A díjat cégünk ügyvezető igazgatója, Balázs János vette át. Külön megtiszteltetés, hogy a díjátadón szerzőink, szakembereink is tiszteletüket tették, név szerint Aknai Dóra Orsolya, Fehér Péter és Pulay Márk. Nagy múltra visszatekintő németországi partnercégünket képviselve, Michael Warneke, a cég nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója is jelen volt az eseményen.

Digitális Jólét Program Különdíja

A Deutsch Tamás által vezetett, Digitális Jólét Program különdíjat ajánlott fel, melynek nemes célkitűzése a magas minőség mellett felhívni a figyelmet a társadalom és a gazdaság digitális fejlődésére, a versenyképes digitális technológiák elterjesztését szolgáló innovációra, ami a jövő záloga. A különdíj hivatott annak elismerésnek a kifejezésére, hogy az adott termék vagy szolgáltatás nemcsak kiemelkedő minőségről tesz tanúbizonyságot a saját területén, de olyan jövőbemutató, digitális megoldásokat alkalmaz, amelyek követendő példaként állnak a gazdaság minden szereplője előtt és hozzájárul a magyar nemzetgazdaság fenntartható nemzetközileg is versenyképes fejlődéséhez. Az elismerést az Ajka Kristály Kft. alkotógárdája által készített kristály váza és Díszoklevél tanúsítja. A különdíjat az Esélyt az oktatásban! fejlesztő szoftver érdemelte ki, melyet cégünk projektmenedzsere, Balázs Virág vett át.

 

Forrás: www.termeknagydij.hu, MTI

Vissza